VÅRA TJÄNSTER

Totalentreprenad

Badrum

Finsnickeri

Måleri

byggteknisk installation

vvs/el

SKÄRGÅRD Sedan 2023

Våra steg

En Smidig Väg Till Ditt Drömprojekt!

 • 1.

  Ta steget och nå ut: Vid första kontakten är vi redo att lyssna. Berätta om dina idéer och visioner, och vi kommer med de rätta frågorna från ett långt yrkesliv för att se till att vi helt förstår dina förväntningar.

 • 2.

  Ritningar För Ditt Projekt: Innan vi dyker in i det verkliga arbetet, tar vi fram ritningar både på papper och i 3D-format på datorn. Detta för att ge dig en konkret bild av hur resultatet kommer att se ut. Detta steg är förutsättningslöst men en viktig del av vår arbetsprocess.

 • 3.

  Mottag din offert: Med en tydlig bild av vad du önskar blir allting enklare. När vi har allt på det klara presenterar vi en detaljerad offert för dig att överväga i ditt eget tempo.

 • 4.

  Projektet tar form: Efter godkänd offert och när tidsplanen är fastställd, kommer vi igång. Du kan förvänta dig regelbundna uppdateringar och professionalism genom varje steg.

 • 5.

  Kvalitetssäkrad leverans: När arbetet är slutfört genomför vi en noggrann slutkontroll. Vi vill försäkra oss om att du är nöjd och att resultatet håller vår höga standard.

Våra certifikat