skärgård

Designar det extraordinära, bygger det exceptionella

SKÄRGÅRDEN

Komplett Renovering i Skärgården: L&A även till havs!

Belägna i Stockholms skärgård, med bas i Strömma på Värmdö, arbetar vi för alla dina renoveringsbehov. Från totalentreprenad till utförda tjänster inom snickeri, måleri och badrumsrenovering – precis som på fastlandet fast till sjöss! Sedan sommaren -23 har vi även egen båt – se gärna video från ett av våra skärgårds projekt!

Allt under en och samma båt! Som totalentreprenör erbjuder vi en rad tjänster i Stockholms skärgård:

Effektivitet genom närhet. 

Vi känner till skärgårdens unika utmaningar. Därför väljer vi ofta att bo på projektplatsen under veckorna, vilket minimerar transporttider och garanterar snabbare slutförning av projekt till konkurrenskraftiga priser.

Smidiga transporter med vår egen båt säkerställer att vi kan leverera material och tjänster enkelt till de mest avlägsna delarna av skärgården. Med oss är inget projekt för avlägset eller för komplicerat att ta sig an! 

Vi har samarbete med arkitekt, strandskydd- och bygglovsrådgivning samt juridisk kompetens vid oklarheter som kan uppstå inför ett projekt.

Om du bor i skärgården och funderar på en renovering, ser vi på L&A gärna över det.

Vi finns med - från början till slut

Utöver våra byggtjänster erbjuder vi även unika, handtillverkade möbler under vårt varumärke. Oavsett om det är kök, garderober, bokhyllor eller något helt annat, kan vi förverkliga din vision och skapa möbler som passar perfekt in i ditt hem eller företag.

Kontakta oss

Är du redo att börja ditt nästa byggprojekt?