BADRUM

Designar det extraordinära, bygger det exceptionella

Kvalitet, Expertis & Trygghet med L&A

Badrumsrenovering i Stockholm

Välkommen till vår äldsta yrkeskategori! Vi är en ledande specialist på badrumsrenoveringar i Stockholm. Det är alltid kul och intressant att planera för en badrumsrenovering och vi älskar vårt arbete där vi får vara med och förverkliga alla våra kunders idéer och drömmar.

Från början till slutresultat! Se även video från vår Mikrocement utbildning!

Vi erbjuder bland annat:

Med våra partnerskap med flera stora återförsäljare av kakel kan vi säkerställa att du får bästa möjliga kvalitet till konkurrenskraftiga priser.

Transparens genom hela processen: vi tar med våra kunder i varje steg av renoveringsprocessen, så att du alltid är informerad och nöjd med vårt arbete.

Dokumentation & Trygghet: Varje badrumsrenovering besiktigas noggrant enligt BKR-standarder, vilket garanterar att jobbet är fackmannamässigt utfört. Vi dokumenterar processen, vilket ger dig trygghet och säkerhet i att ditt badrum är av högsta kvalitet. Vi har givetvis alla nödvändiga certifikat.

Hur ser dina badrumsideer och visioner ut? Vi kan hjälpa dig med design och planering redan från start. Se själv varför så många i Stockholm väljer oss för sina badrumsrenoveringar. Vi ser fram emot att hjälpa dig att förverkliga ditt drömbadrum.

Vi finns med - från början till slut

Utöver våra byggtjänster erbjuder vi även unika, handtillverkade möbler under vårt varumärke. Oavsett om det är kök, garderober, bokhyllor eller något helt annat, kan vi förverkliga din vision och skapa möbler som passar perfekt in i ditt hem eller företag.

Kontakta oss

Är du redo att börja ditt nästa byggprojekt?