OM OSS

OM OSS

När Artur hämtade Leszek från Stockholms flygplats kunde de inte ana att detta var början på något stort. Deras samarbete började när de båda arbetade för en annan byggfirma. Vänskapen växte, och snart insåg de potentialen i att starta eget.

Vad gör oss så skickliga i vårt hantverk? Efter andra världskriget byggde Polen inte upp sig själv. Denna återuppbyggnad gav upphov till generationer av talangfulla hantverkare. Leszek hämtade inspiration från sin far, som byggde deras barndomshem. Hantverk har blivit en passion med åren och idag drivs L&A genom två aktiebolag, L&A Renovering samt L&A Snickeri.

En av våra anställda på företaget är Kacper, Arturs bror. Trots sin bakgrund som elektriker ser vi på L&A honom som en ovärderlig resurs i alla projekt. Kacpers driv, vilja att ständigt lära sig och slående förmåga att bemästra nya uppgifter som många andra drar sig för, gör honom till en nyckelfigur i teamet.

Vår nationella samarbetsvilja, effektivitet, och stöd för varandra håller även när vi jobbar på olika projekt kring Stockholm.

En tidigare kund, Niklas, beskriver oss som:
“Kunniga, känner till byggregler, utmärkta rådgivare. De löser problem snabbt, är direkta i kommunikationen och transparenta gällande kostnader och utmaningar. Dessutom står de till tjänst med eventuella frågor även efter att projektet avslutats.”

Vi vet hur viktigt det är att ta hand om sitt team, eftersom vi själva har upplevt dålig behandling från tidigare arbetsgivare. Denna omsorg återspeglas inte bara i det engagemang och den passion som hela L&A-teamet visar i varje projekt, utan också i vår kontinuerliga satsning på personalens vidareutbildning.

Vi investerar aktivt i våra medarbetares utveckling och kompetenshöjning, vilket inte bara berikar dem personligen, utan även leder till en mer positiv och produktiv arbetsmiljö. Denna kombination av personlig tillväxt och professionellt engagemang resulterar i högre kvalitet i våra tjänster och en bättre upplevelse för våra kunder.

Vår tillgänglighet och stöd för kunder, även efter att ett projekt avslutats, har lett till många återkommande kunder vilket vi är glada för.
Framöver ser vi fram emot nya som tidigare kunder och önskar byggbranschen ett lycka till!