Byggtekniska installationer

El / Vatten

Kvalitet, Expertis & Trygghet med L&A

Byggtekniska Installationer med El/Vatten

Vi erbjuder kompletta installationstjänster. Från rörkopplingar i badrum och kök till avancerade elektriska installationer. Vi har kunskapen, personalen och de nödvändiga utbildningarna samt certifikat som ska till för att hantera det hela utan avbrott.

Säkra Vatteninstallationer

Oavsett om det gäller installation, underhåll eller reparation av vatten kopplingar eller dragningar till hemmets huvudavloppsledning – så täcker vi det. Vår erfarenhet sträcker sig till att hantera utmaningar med huvudavloppsledningar så som blockeringar och rotintrusioner till att installera avloppssystem i kök och badrum.

Med detta kommer mycket omkring som kan vara svårt att förutse, kontakta oss i första hand för en sakkunnig bedömning.

Elektriska installationer

Vi utför professionella elektriska installationer och montage för både privatpersoner och företag. Vårt team på L&A garanterar att varje arbete vi utför klarar noggranna inspektioner och vi är stolta över att ha alla nödvändiga certifikat. Våra tjänster sträcker sig från elektriska installationer i bostäder och kommersiella byggnader till installation av laddningsstationer för elbilar och ljusinstallationer i hemmet. För en smidig, effektiv och professionell installation, kontakta oss idag!

Vi finns med - från början till slut

Utöver våra byggtjänster erbjuder vi även unika, handtillverkade möbler under vårt varumärke. Oavsett om det är kök, garderober, bokhyllor eller något helt annat, kan vi förverkliga din vision och skapa möbler som passar perfekt in i ditt hem eller företag.

Kontakta oss

Är du redo att börja ditt nästa byggprojekt?