Finsnickeri

Designar det extraordinära, bygger det exceptionella

KVALITET & TRYGGHET MED VÅRT VARUMÄRKE

L&A Snickeri

Hos L&A kombinerar vi hantverkets tradition med moderna lösningar för att skapa inredning som verkligen står ut. Varje hem är unikt, och det är alltid kul med inredning som speglar det.
Oavsett om du önskar en garderob under ett snedtak, eller en bokhylla som smälter perfekt in i ditt vardagsrum, kan vi och vårt varumärke L&A snickeri förverkliga din vision.

Se gärna vår video som beskriver hur det går till när vi gör möbler!

En viktig del av vår process är visualisering. Innan arbetet påbörjas, kommer vi att rita upp och presentera förslag baserat på dina önskemål. Välj mellan enklare ritningar eller detaljerade 3D-modeller för att få en bild av din vision.

Genom att samarbeta med globala partners, speciellt i Polen, säkerställer vi att du får kvalitativa material till konkurrenskraftiga priser. Mdf, lösvirke etc.

Dessutom har vi flexibiliteten att integrera och anpassa populära system som IKEA’s Pax, vilket kan vara en kostnadseffektiv lösning för att ge ditt hem den där platsbyggda känslan utan att betala för mycket för stommen. Vare sig det gäller tillverkning, montering eller en kombination av båda, är vi här för att garantera ett imponerande slutresultat.

Kontakta oss med din möbel idé för att se hur vi kan hjälpa just dig med ditt snickeri behov!

SKÄRGÅRD Sedan 2023

Kontakta oss

Är du redo att börja ditt nästa byggprojekt?