totalentreprenad

Designar det extraordinära, bygger det exceptionella

Kvalitet, Expertis & Trygghet med L&A

Komplett Totalentreprenad inom byggnation.

Söker du ett framgångsrikt byggbolag som lever upp till dagens högt ställda förväntningar? Ditt sökande är över! Med vår totalentreprenad får du en komplett lösning till ett förutbestämt pris. Perfekt för dig som önskar en smidig renovering av din bostad, sommarhus eller kontorsyta. Efter att du delgett oss dina idéer och önskemål, sätter vi tillsammans upp en tidsram och budget. Luta dig tillbaka och se magin ske – vi tar hand om allt!

Se video från ett av våra tillbyggnadsprojekt!

Oavsett storlek på projektet eller dina specifika önskemål, prioriterar vi alltid att förstå och realisera din vision till fullo. 

Vi är inte bara kvalificerade hantverkare – vår personal är också certifierad i BAS-P och BAS-U, vilket ger högsta möjliga säkerhetsstandard och arbetsmiljöpraxis på våra arbetsplatser. 

Detta innebär att vi strävar efter att skapa en säker och effektiv arbetsmiljö för alla involverade, vilket minskar risker och främjar kvalitet i alla våra projekt.

Vi säkerställer att varje aspekt av ditt projekt hanteras med största omsorg och professionalism.

Kontakta oss för referenser inom:
Tillbyggnader och nyproduktion.
Helrenoveringar av lägenheter och hus.
Plattsättning och Mikrocement.
El- och vattendragningar.
Måleri in- och utvändigt.

Funderar du på ett nytt byggprojekt eller en renovering? Kontakta oss, så utarbetar vi en plan tillsammans som gör det möjligt!

Våra certifikat

Vi finns med - från början till slut

Utöver våra byggtjänster erbjuder vi även unika, handtillverkade möbler under vårt varumärke. Oavsett om det är kök, garderober, bokhyllor eller något helt annat, kan vi förverkliga din vision och skapa möbler som passar perfekt in i ditt hem eller företag.

Kontakta oss

Är du redo att börja ditt nästa byggprojekt?