måleri

Designar det extraordinära, bygger det exceptionella

Förnya med färg!

Våra Måleritjänster

Att introducera eller förändra färg i ett utrymme kan verkligen ge nytt liv och energi. Vi på L&A , har bred erfarenhet av olika produkter och tekniker, vi ser till att du får bästa möjliga resultat både med nutida färger men också med klassiska.

Många små detaljer gör stor skillnad, målning kan vara både dekorativt och skyddande på samma gång vilket kan vara mycket att hålla koll på, se nedan vilka tjänster vi tillhandahåller!

Nedan listar vi några av våra mest populära tjänster:

 • 1. Klassisk & Modern Måleri

  Vi har bred erfarenhet av både traditionella och moderna metoder. Vare sig du föredrar klassiska oljebaserade produkter som linoljefärg eller är nyfiken på moderna lösningar som färgat spackel (KC14) och Microcement (som kan användas nästan var som helst), har vi den kompetens och de verktyg som behövs för att leverera enastående resultat.

 • 2. Kalkfärg och Microcement

  För ett unikt och jordnära intryck är kalkfärg eller Microcement ett utmärkt val. Det erbjuder en matt och naturlig finish, perfekt för att skapa en mineralisk yta som håller. För vissa rum, som kök och badrum, rekommenderar vi extra försegling för hållbarhet.

  Microcement fäster på nästan alla underlag utan att spricka och går att modifiera till det oändliga, ett prisvärt alternativ till att kakla om!

 • 3. Fasadmålning

  Att ge ditt hem ett lyft utvändigt kan vara nödvändigt. En välskött och välmålad fasad skyddar ditt hem mot yttre påfrestningar, samtidigt som det förhöjer ditt hems estetik och värde.
  Vi sköter utbyten av dåligt virke vid behov innan vi målar och ser till att fasaden är trygg upp till 15 år till. Vi har även de nödvändiga utbildningar som ska till för ställningsbygge.

 • 4. Tapetsering

  Medan vissa hantverkare kan se tapetsering som en pillig plåga, är det en av våra favorit sysslor. Vi har en verklig passion för att arbeta med tapeter, och uppskattar möjligheten att omskapa ett utrymme med hjälp av dem.
  Oavsett om du är intresserad av de senaste designer tapeterna, med intrikata mönster och moderna tryck, eller föredrar den känslan och charm från klassiska linoljetapeter, är vi entusiastiska över att hjälpa dig förverkliga din vision.
  En väl vald och noggrant applicerad tapet kan verkligen förändra atmosfären i ett rum.

Vill du ha mer information, eller kanske rådgivning om vilken tjänst eller produkt som skulle passa bäst för ditt projekt? Tala med målare som förstår sig på helheten. Tveka inte att kontakta oss, så hjälper vi dig att förverkliga din vision med färg!

Vi finns med - från början till slut

Utöver våra byggtjänster erbjuder vi även unika, handtillverkade möbler under vårt varumärke. Oavsett om det är kök, garderober, bokhyllor eller något helt annat, kan vi förverkliga din vision och skapa möbler som passar perfekt in i ditt hem eller företag.

Kontakta oss

Är du redo att börja ditt nästa byggprojekt?