köksreNovering

Designar det extraordinära, bygger det exceptionella

Kvalitet, Expertis & Trygghet med L&A

Ditt Drömkök – Hemmets Samlingspunkt!

Köket – där dagens första kopp kaffe bryggs, där familjens skratt klingar som bäst, och där varje måltid förvandlas till ett minne. Ett kök ska vara praktiskt, stilfullt, och inbjudande, och det är exakt vad vi syftar till att skapa när du anlitar oss för din köksrenovering. Vi tar med oss vårt yrkeskunnande från start till slut för att göra om ditt kök till en plats du aldrig vill lämna. 

Se video från en av våra tillverkningar!

KÖKSRENOVERING Ditt Val, Vårt Ansvar.

När du väljer att arbeta med oss på L&A, försäkrar vi att det är samma team av hantverkare som tar hand om ditt projekt från början till slut.

Med alla nödvändiga certifikat kan vi på L&A göra de nödvändiga installationer av el
samt vatten under byggprocessen som ska till.

Inga underleverantörer, inga överraskningar.

Med vår gedigna erfarenhet och behörighet kan du vara trygg i vetskapen om att ditt kök är i erfarna händer.

Vi samarbetar med flera framstående köksleverantörer, vilket säkerställer att du får tillgång till det bästa inom material och design. Men kom ihåg, valet av leverantör ligger helt i dina händer.
Vi är flexibla och anpassningsbara; vårt mål är att förverkliga din vision, oavsett vilken leverantör du väljer eller om du behöver råd och vill göra vissa förändringar kan vi:

Vi kan montera marknadens alla kök, tillverka egna profiler och designer på luckor och skåp under vårt eget varumärke L&A Snickeri, eller kombinera dom båda för något unikt!

Våra certifikat

Vi finns med - från början till slut

Utöver våra byggtjänster erbjuder vi även unika, handtillverkade möbler under vårt varumärke. Oavsett om det är kök, garderober, bokhyllor eller något helt annat, kan vi förverkliga din vision och skapa möbler som passar perfekt in i ditt hem eller företag.

Kontakta oss

Är du redo att börja ditt nästa byggprojekt?